Η ελληνική εταιρεία Μέγα Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και πλέον εντατικοποιεί τις προσπάθειές της, δίνοντας έμφαση σε κοινωνικές δράσεις που σχετίζονται με την υγεία και την πρόληψη και εναρμονίζονται με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Για την υλοποίησή τους η εταιρεία έχει συνάψει συνεργασίες με γνωστούς φορείς. Ενδεικτικά, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαζί για την Υγεία τους» σε συνεργασία με το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», προσφέρει για 8η συνεχή χρονιά ιατρικό εξοπλισμό σε παιδιατρικά τμήματα νοσοκομείων στην Ελλάδα.

Στο Πρόγραμμα «Μητέρα και Παιδί» σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, η Μέγα στηρίζει για 4η συνεχή χρονιά την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη νεογνών, παιδιών και εγκύων που ανήκουν σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες και στο πρόγραμμα «Στέγη Φροντίδας», σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS, καλύπτει για 8η συνεχή χρονιά τις ετήσιες ανάγκες μιας οικογένειας στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου. Επιπλέον, η εταιρεία προσέφερε τη διετία της υγειονομικής κρίσης πάνω από 14,5 εκατ. αντισηπτικά και άλλα προϊόντα προσωπικής υγιεινής δωρεάν σε εκατοντάδες φορείς και ΜΚΟ πανελλαδικά.