Η MediaLink ανέθεσε στον David Muldoon τη θέση του Vice-President, Strategic Advisory. Ο Muldoon θα εργαστεί στο marketing transformation τμήμα της εταιρείας, το οποίο έχει διαχειριστεί agency συμβόλαια άνω των 16 δισ. λιρών παγκοσμίως από τις αρχές του 2020. Στη MediaLink, ο Muldoon θα επικεντρωθεί στο agency optimisation για τα brands στην περιοχή EMEA και θα αναφέρεται απευθείας στην Kathleen Saxton, Managing Director, Strategic Advisory EMEA και Global Leader, Talent Advisory.

Η τοποθέτηση έρχεται εν μέσω ταχείας ανάπτυξης της MediaLink στην Ευρώπη. Από τότε που η Saxton εντάχθηκε στο δυναμικό της τον Σεπτέμβριο του 2020, τόσο ο αριθμός των εργαζομένων στην περιοχή όσο και τα έσοδα που προέρχονται από την περιοχή ΕΜΕΑ αυξήθηκαν «εκθετικά». O Muldoon προέρχεται από την Walgreens Boots Alliance (WBA), την αμερικάνικη ιδιοκτήτρια του brand Boots, για την οποία εργάστηκε για 23 χρόνια με τελευταία του θέση αυτή του Director of Global Strategic Partnerships.

H Saxton δήλωσε σχετικά, μεταξύ άλλων: «Ο David είναι ένας από τους πιο αξιοσέβαστους και ταλαντούχους Brand Leaders στην Ευρώπη». (Πηγή: Campaign)