Η Mastercard, για 8η συνεχή χρονιά, στηρίζει το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», ως ο μεγάλος χορηγός του Greece Race for the Cure 2023. Φέτος, ο αγώνας για την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου σε υβριδική μορφή, με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων με αφετηρία το Ζάππειο, αλλά και με τη δυνατότητα περιορισμένων ψηφιακών συμμετοχών εξ αποστάσεως.

H Mastercard, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω τον σκοπό του αθλητικού event, δίνει ένα επιπλέον κίνητρο σε όσες και όσους θα δώσουν το «παρών».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όσοι βρεθούν στον χώρο θα έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν ακόμη περισσότερο το έργο του Συλλόγου, πραγματοποιώντας δωρεά, με ένα άγγιγμα της Mastercard κάρτας τους στο διαδραστικό donation wall στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εταιρείας. Επιπλέον, για ακόμα μία χρονιά, η Ελένη Πετρουλάκη θα προετοιμάσει τους δρομείς πριν από τον αγώνα με ένα δυνατό warm-up session powered by Mastercard.