Η Mastercard πραγματοποιεί για πρώτη φορά την Mastercard Fintech Day, μία εκδήλωση που συγκεντρώνει επιλεγμένες fintech εταιρείες από την περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κερδίσουν μία θέση στο παγκόσμιο πρόγραμμα της Mastercard, Start Path.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει workshops με fintech experts και απόφοιτους του συγκεκριμένου τομέα, αλλά και sessions για networking μεταξύ fintech, Mastercard County Managers και Senior Executives. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν δεκατρείς από τις καλύτερες υποψήφιες fintech εταιρείες. Οι τρεις εταιρείες fintech οι οποίες θα ξεχωρίσουν, θα παρουσιάσουν την πρότασή τους σε επιλεγμένο τραπεζικό κοινό από την Ελλάδα και την Κύπρο στο φετινό Athens Innovation Forum της Mastercard.

Η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα δήλωσε: «Οι εταιρείες Fintech αποτελούν βασικό πυλώνα του επιχειρηματικού κλάδου και είναι υποχρέωσή μας να τις βοηθήσουμε να αναπτυχθούν και να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία».