Η Mastercard προσκαλεί τους λάτρεις της ελληνικής μαγειρικής παράδοσης στο πρώτο γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς, στο Μέγαρο της Εστίας Νέας Σμύρνης με θέμα τις γεύσεις του Πόντου, της Σμύρνης και της Κωνσταντινούπολης.

Μέσω διαγωνισμού, για ανέπαφες ή online συναλλαγές.

Η Mastercard προσκαλεί τους λάτρεις της ελληνικής μαγειρικής παράδοσης στο πρώτο γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς, στο Μέγαρο της Εστίας Νέας Σμύρνης με θέμα τις γεύσεις του Πόντου, της Σμύρνης και της Κωνσταντινούπολης. Η πρώτη εκδήλωση της Mastercard για το 2020, το γευστικό ταξίδι «Πόντος, Πόλη, Σμύρνη: Επιστροφή στις γαστρονομικές ρίζες της Μικράς Ασίας», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Απριλίου με την καθοδήγηση της Νένας Ισμυρνόγλου και της Νίκης Χρυσανθίδου.

Οι δύο – πολίτικης καταγωγής – σεφ, θα φέρουν στην μνήμη του κοινού αναμνήσεις γεύσεων και αρωμάτων από την Μικρά Ασία. Το γευστικό ταξίδι θα συμπληρώνεται από συγγραφικό και κινηματογραφικό υλικό με επίκεντρο τις ρίζες της Μικράς Ασίας, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία.

Από τις 8 Φεβρουαρίου έως και τις 8 Μαρτίου, οι κάτοχοι καρτών Mastercard θα έχουν τη δυνατότητα, με κάθε συναλλαγή που πραγματοποιούν ανέπαφα ή μέσω διαδικτύου, να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση. Μέσα από τη διαδικασία του διαγωνισμού θα προκύψουν 100 νικητές.