Η κορινθιακή εταιρεία Μανδρέκας, με την πρωτοβουλία της οργάνωσης Ελλα-Δικά Μας, ανέλαβε τον καθαρισμό της παραλίας στα Καλάμια, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 17 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή 45 εργαζομένων, των οικογενειών και φίλων τους.

Με αυτήν την ενέργεια εγκαινιάζεται μια σειρά ενεργειών περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης που στοχεύουν ταυτόχρονα και στην ανάδειξη της αξίας του εθελοντισμού και την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας από τους εργαζόμενους της εταιρείας Μανδρέκας.

«Στην εταιρεία Μανδρέκας, πιστεύουμε ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας. Οι εθελοντές μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας με πολύ διάθεση και με τη βοήθειά τους στέλνουμε το δικό μας μήνυμα πως όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε για ένα πιο βιώσιμο περιβάλλον.  Αυτή η δράση αποτελεί μια αφετηρία για τις επόμενες ενέργειες που σχεδιάζουμε, ώστε να έρθουμε πιο κοντά με τους εργαζόμενους μας σε ένα πλαίσιο που προωθεί τις αξίες και την κουλτούρα της εταιρείας», τόνισε η Βιολέττα Μανδρέκα, Εμπορική Διευθύντρια της εταιρείας.