Μετά το Gold Effie Hellas 2022, η καμπάνια «Μπίρα Μάμος Εζυμώθηκε με Πάθος» της Soho Square Athens και της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας κέρδισε το Bronze Effie Europe 2022, στην κατηγορία «Best of Europe: FMCG». «Η μπίρα Μάμος βασίζεται όχι μόνο στην αναλλοίωτη συνταγή του Πέτρου Μάμου, του πρώτου Έλληνα Διπλωματούχου Ζυθοποιού, αλλά και σε αξίες αναλλοίωτες στον χρόνο που εμπνέουν τη νέα γενιά καταναλωτών. Αξίες όπως η αυθεντικότητα, το πάθος, το μεράκι και η καινοτομία.

Η μοναδική της ιστορία μας κινητοποιεί να δημιουργούμε και να σκεφτόμαστε διαφορετικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Μάμου για την εμπιστοσύνη της στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, σε όλους τους ανθρώπους που έπαιξαν ρόλο καταλυτικό στην επιτυχία της και φυσικά στον στρατηγικό μας συνεργάτη, την Soho Square Athens», ανέφερε στο DF η Έρση Τσουκάκη, Marketing Manager Greek Brands της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

«Είμαστε υπερήφανοι που μία μάρκα η οποία ξεκίνησε από την Πάτρα, κατάφερε να βραβευτεί και να ακουστεί το όνομά της, σε ολόκληρη την Ευρώπη. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία για την εμπιστοσύνη της», ανέφερε η Ντορίνα Χαλατσοπούλου, Business Unit Director της SohoSquare Athens.