Με εορταστική εκδήλωση στην Αθήνα

Η Lufthansa, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του ομίλου Lufthansa και η μοναδική αεροπορική εταιρεία 5 αστέρων στην Ευρώπη, γιόρτασε την 60ή επέτειό της στην Ελλάδα με εορταστική εκδήλωση στην Αθήνα, παρουσία δημοσιογράφων του ταξιδιωτικού και επιχειρηματικού κλάδου.

Κατά τη διάρκεια της επετειακής εκδήλωσης, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, η αεροπορική εταιρεία παρουσίασε τα κυριότερα ορόσημα και τα σημαντικότερα επιτεύγματα των τελευταίων έξι δεκαετιών της δραστηριότητάς της στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας & Κύπρου του ομίλου Lufthansa, δήλωσε: «Διανύσαμε ένα μακρύ και σπουδαίο ταξίδι από την πρώτη πτήση της Lufthansa στην Ελλάδα. Από το 1959, η Lufthansa μεταφέρει εκατομμύρια επιβάτες από και προς την Ελλάδα, υποστηρίζοντας τον ελληνικό τουρισμό και συνδέοντας την Ελλάδα με τον κόσμο. Το 2018, κατορθώσαμε να επιτύχουμε νέο ρεκόρ επιβατών, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες, πλούσιο δίκτυο, δέσμευση και αφοσίωση στην ελληνική αγορά».