Η Lidl Ελλάς, πιστή στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που ακολουθεί, προχωρά σε ανακοίνωση της συνέχισης της Συνέργειας Προσφοράς και Αγάπης με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής (Δίκτυο) και το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Συγκεκριμένα, η Lidl Ελλάς αποφάσισε να προβεί σε συνέχιση της δωρεάς τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών καθαριότητας, χαρτικών κ.ά., συνολικής αξίας 100.000 ευρώ και πάλι, σε διάστημα δέκα μηνών.

Τα προϊόντα θα παραλαμβάνει σε μηνιαία βάση το Δίκτυο από την αποθήκη της εταιρείας στα Καλύβια Αττικής και θα τα διαθέτει για τη στήριξη του έργου του ΚΥΑΔΑ και την κάλυψη βασικών αναγκών 340 οικογενειών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας ως συνέπεια της πανδημίας.

«Η στήριξη και η φροντίδα των συνανθρώπων μας αποτελεί για όλους εμάς στη Lidl Ελλάς προτεραιότητα και αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά με πράξεις, όπως με τη συνέχιση της συνέργειας προσφοράς και αγάπης», δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Lidl Ελλάς.