Η Lidl Ελλάς ανακοίνωσε την υποστήριξη του ανθρώπινου δυναμικού της, με έκτακτη παροχή ύψους 1,8 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, εφαρμόζει ειδική πρόνοια για τους πελάτες μεγαλύτερης ηλικίας.

Η Lidl Ελλάς ανακοίνωσε την υποστήριξη του ανθρώπινου δυναμικού της, με έκτακτη παροχή ύψους 1,8 εκατ. ευρώ. Το ποσό θα επιμερισθεί αναλογικά με τη μορφή διατακτικών σίτισης στους περισσότερους από 6.000 εργαζομένους, ως επιβράβευση των προσπαθειών τους για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της εταιρείας στην πρωτοφανή κατάσταση εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Οφείλουμε τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλους τους εργαζομένους για την υπερπροσπάθειά τους και ειδικά σε εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, στα 225 καταστήματα και 5 εφοδιαστικά κέντρα της Lidl Ελλάς στην Ελλάδα. Συμπαραστεκόμαστε σε όλους τους ανθρώπους της εταιρείας μας με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε. Για αρχή, επιβραβεύοντας την προσπάθεια αυτή όχι μόνο με λόγια, αλλά με πράξεις», ανέφερε σχετικά o Ιάκωβος Ανδρεανίδης, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς.

Παράλληλα, η αλυσίδα ανακοίνωσε ειδική πρόνοια για τους μεγαλύτερης ηλικίας πελάτες της (άνω των 65 ετών), καθώς και ΑμεΑ. Συγκεκριμένα, διαμόρφωσε χρονική ζώνη αγορών κατά προτεραιότητα για τις εν λόγω ομάδες. Η εφαρμογή ξεκινά από σήμερα και θα ισχύει Δευτέρα έως Σάββατο, 7 έως 10 το πρωί. Παράλληλα, εφαρμόζει τις νομοθετικού χαρακτήρα ειδικές οδηγίες προσέλευσης στα καταστήματα.