Κατά τη φετινή πασχαλινή περίοδο, η Lidl Ελλάς προσέφερε πλήρη πασχαλινά γεύματα σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, σε συνεργασία με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, η εταιρεία συμμετείχε στο Πασχαλινό Γεύμα Αγάπης για φιλοξενούμενους στις δομές του Δήμου Αθηναίων και άστεγους ανθρώπους, σε συνεργασία με το ΚΥΑΔΑ ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα στο Δημοτικό Στάδιο Ρουφ.

Η Lidl Ελλάς στήριξε τη διανομή γευμάτων και στις υπόλοιπες δομές του Δήμου και προσέφερε 1.400 γεύματα. Στη Θεσσαλονίκη, η Lidl Ελλάς σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης στήριξε τη διανομή γευμάτων στους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, προσφέροντας 750 γεύματα για την Κυριακή του Πάσχα.

Παράλληλα, σε συνεργασία με το γραφείο του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, στήριξε τις διανομές γευμάτων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως, προσφέροντας 300 εορταστικά γεύματα για την Κυριακή του Πάσχα.