Με νέο, αναβαθμισμένο χώρο
Η Lidl Ελλάς εγκαινίασε στις 13 Δεκεμβρίου ένα νέο κατάστημα στην Καλλιθέα Αττικής στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου 79, μετρώντας συνολικά 221 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Θέλοντας να βελτιστοποιήσει την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών, μετέφερε το κατάστημα της Καλλιθέας από την οδό Χαροκόπου σε νέο σημείο σε μεγαλύτερο χώρο (αρχικός χώρος πώλησης 787 τμ/ νέος χώρος πώλησης 1.362 τ.μ.) και με παροχή περισσότερων από 80 θέσεων στάθμευσης. Ενδεικτικά, παρέχει στους καταναλωτές, όπως υποστηρίζει, αναβαθμισμένους χώρους και εξελιγμένες υπηρεσίες, ενώ οι άνθρωποί της είναι εκεί για να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο αναβαθμισμένος χώρος πώλησης του νέου καταστήματος στοχεύει στην καλύτερη παρουσίαση της ποικιλίας και στη βέλτιστη πλοήγηση του πελάτη στο κατάστημα. Θεματικές γωνιές οριοθετούν ξεκάθαρα το μανάβικο, τον φούρνο, το κρεοπωλείο και ιχθυοπωλείο, την κάβα και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Όλη την εβδομάδα των εγκαινίων, διατίθενται εκπλήξεις και προσφορές για τους καταναλωτές.