Σε συνεργασία με The Newtons Laboratory και Filmiki.

Με σύνθημα «Σας κοιτάμε στα μάτια», η Lidl Ελλάς λανσάρει νέα 360ο καμπάνια, αναδεικνύοντας τις ενέργειες με στόχο να διασφαλίσει εμπιστοσύνη και ασφάλεια σε όλο το φάσμα δραστηριοτήτων. Κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας είναι «Για να σηκώσεις το κεφάλι και να κοιτάξεις κάποιον στα μάτια, πρέπει πρώτα να έχεις κοιτάξει χαμηλά. Να έχεις σκύψει πάνω από όλα όσα έχουν αξία».

Ενδεικτικά, επισημαίνει ότι λειτουργεί με γνώμονα τη διασφάλιση της ποιότητας σε κάθε στάδιο της εφοδιαστικής αλυσίδας, ότι διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες με πάνω από 400 Έλληνες προμηθευτές και ότι η έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης είναι ενσωματωμένη στο DNA της.

Η καμπάνια απλώνεται σε όλα τα Μέσα και υλοποιήθηκε με συντονισμό πολλών ομάδων: οι άνθρωποι της Lidl Ελλάς με τη στρατηγική επικοινωνίας, οι άνθρωποι της The Newtons Laboratory με τη δημιουργική ιδέα, οι άνθρωποι της Filmiki Productions με τον συντονισμό παραγωγής, ο σκηνοθέτης Γιώργος Ζαφείρης που οπτικοποίησε την ιστορία σε συνεργασία με τον δ/ντή φωτογραφίας Ευθύμιο Μπακατάκη.