Η Lidl Ελλάς διακρίθηκε για 3η συνεχή χρονιά ως Employer of Choice, κατακτώντας μάλιστα φέτος την κορυφή, ως ο πιο Επιθυμητός Εργοδότης στην Ελλάδα. Η έρευνα διεξήχθη από το kariera.gr, σε συνεργασία με το Τμήμα Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ). Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έρευνα που διεξάγεται στην Ελλάδα αναφορικά με τις (σ)τάσεις των νέων της Γενιάς Υ (millennials) σε σχέση με την καριέρα και την εργασία τους.

Αυτή η διάκριση έρχεται να προστεθεί στην ανάδειξη της εταιρείας ως Κορυφαίος Εργοδότης για 4η συνεχόμενη χρονιά από το ανεξάρτητο «Top Employers Institute» τον Φεβρουάριο του 2020. Οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να απαντήσουν με το όνομα μίας εταιρείας σε ερώτηση ανοικτού τύπου σχετικά με τον ιδανικό για εκείνους εργοδότη.

Η Νικολέττα Κολομπούρδα, Member of the Board, HR της Lidl Ελλάς δήλωσε: «Και φέτος, για 3η συνεχόμενη χρονιά, διακριθήκαμε ως Employer of Choice – αυτήν τη φορά, όμως, σκαρφαλώσαμε στην κορυφή! Είμαστε πραγματικά περήφανοι για την αναγνώριση αυτή. Δείχνει ότι οι millennials βλέπουν τις προσπάθειές μας να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, ότι δουλεύουμε σκληρά με σκοπό να παραμένουμε διαχρονικά ελκυστικός εργοδότης».