Σε ένα event με προσωπικότητες από όλους τους χώρους της σύγχρονης ζωής, πραγματοποιήθηκαν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, τα Influencer Marketing Awards 2023 και η LG Electronics Hellas τιμήθηκε με το «Bronze Award» στην κατηγορία «Best in Tech & Telcos», για την καμπάνια «LG OLED TV – Design Perspective».

Η influencer campaign που δημιουργήθηκε, κινήθηκε στους άξονες Design-Architecture-Fashion και ως στόχο είχε να αναδείξει τα χαρακτηριστικά της LG OLED Gallery TV, μέσω της δημιουργίας πρωτότυπου και engaging περιεχομένου το οποίο προωθήθηκε σε διακριτά κοινά με διαφορετικά ενδιαφέροντα και τρόπο ζωής, από 35 influencer και celebrities.

Ο Μάνθος Πάγκαλος, Εμπορικός Διευθυντής Consumer Electronics LG Electronics Hellas, ανέφερε: «Κάθε διάκριση μας δίνει χαρά και επιβραβεύει ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές για την τιμή αυτή. Στόχος μας είναι η LG να καινοτομεί και να προβάλει με διαφορετικό και δημιουργικό τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της».