Εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για τις νέες λύσεις ψύξης-θέρμανσης
Σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 25 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η LG Electronics ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου συστήματος Variable Refrigerant Flow (VRF) MULTI V 5.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η LG αποτύπωσε με ευφάνταστο τρόπο τα στοιχεία των τεσσάρων εποχών, καθώς και την ένταξη της «5ης Εποχής» που «ανατέλλει» με την έλευση της καινούριας λύσης ψύξης – θέρμανσης της εταιρείας όπως ενημέρωσε η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη, με την παρουσίαση της οποίας ξεκίνησε η εκδήλωση.

To VRF MULTI V 5 αποτελεί το πιο πρόσφατο μοντέλο της προϊοντικής σειράς συστημάτων ψύξης – θέρμανσης MULTI V, θέτοντας νέα όρια στην κατηγορία αφού προσφέρει βελτιωμένη λειτουργικότητα, αναβαθμίζοντας την ενεργειακή απόδοση και μεγιστοποιώντας την άνεση του χρήστη.

Διαθέτει τη λειτουργία Dual Sensing Control, η οποία παρακολουθεί τα επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας με σκοπό την αποτελεσματικότερη διαχείριση της ψύξης και της θέρμανσης. Το νέο σύστημα θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τον Μάιο.