Μια αποκλειστική συλλογή παιχνιδιών με θέμα την LG παρουσιάζει η LG Electronics σε συνεργασία με την Playmobil, στην IFA 2022, η οποία πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες (2-6 Σεπτεμβρίου) στο Βερολίνο.

Οι νέες φιγούρες και οι συσκευές παιχνιδιών θα είναι διαθέσιμες από το επόμενο έτος σε μια σειρά online and offline εκδηλώσεων, οι οποίες θα ευθυγραμμίζονται με τη δέσμευση της LG να δημιουργήσει F.U.N (First, Unique and New) εμπειρία για τον καταναλωτή.

Ειδικότερα, στη lifestyle ζώνη του περιπτέρου IFA της εταιρείας, μαζί με τις πιο πρόσφατες, premium οικιακές συσκευές της εταιρείας, εμφανίζονται τρεις από τις νέες φιγούρες χαρακτήρων – ο ευαισθητοποιημένος για την ασφάλεια και πάντα έτοιμος να βοηθήσει Henry (LG Man), η influencer μαγειρικής και lifestyle Nora και ο fashion-forward JJ.

«Προκειμένου να βοηθήσουν τις τρεις προσωπικότητες των LG-Playmobil να έχουν έναν άνετο τρόπο ζωής στο σπίτι, είναι διαθέσιμες σε μινιατούρες οι εκδόσεις παιχνιδιών των καινοτόμων συσκευών της LG», επισημαίνει η ανακοίνωση.