Το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics ξεκινάει τη διάθεση δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων του LG B2B Academy, για τους εγγεγραμμένους χρήστες στο LG B2B Academy Club.

Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια στο LG B2B Academy.

Το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics ξεκινάει τη διάθεση δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων του LG B2B Academy, για τους εγγεγραμμένους χρήστες στο LG B2B Academy Club. Κάθε εβδομάδα νέα διαδικτυακά σεμινάρια θα αναρτώνται στο B2B Academy Club έτσι ώστε οι επαγγελματίες να ενισχύσουν την κατάρτισή τους στις νέες τεχνολογίες και την εγκατάσταση ξενοδοχειακών τηλεοράσεων, επαγγελματικών οθονών Digital Signage και συστημάτων επαγγελματικού κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού.

Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο, θα είναι διαθέσιμο την Τρίτη, 7 Απριλίου. Με τη συμμετοχή τους στα σεμινάρια οι επαγγελματίες συλλέγουν πόντους τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν, διαλέγοντας δώρα της επιλογής τους, ενώ μεταξύ των διαθέσιμων σεμιναρίων υπάρχουν και κάποια στα οποία, μετά την ολοκλήρωση τους, θα έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν σε ερωτηματολόγια και να λάβουν ηλεκτρονικά πιστοποίηση επάρκειας στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Ειδικά στην περίοδο που διανύουμε, στόχος μας είναι να δείξουμε κατανόηση απέναντι στα νέα δεδομένα και να συμπαρασταθούμε στις ανάγκες των επαγγελματιών. Για αυτό και η Ακαδημία προσαρμόζεται στις ανάγκες και συνεχίζει τη δράση της με τις online εκπαιδεύσεις μέσω της πλατφόρμας για τους εγγεγραμμένους χρήστες στο B2B Academy Club».