Με keynote ομιλία στο Publishing Conference ’12

Ο Jean-Christophe Potocki, Deputy CEO της Le Monde Interactif, θα συμμετάσχει ως keynote ομιλητής στο ημερήσιο συνέδριο Publishing Conference ’12, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου, στο OTEAcademy. Στο πλαίσιο αυτό, θα αποκαλύψει τον αυριανό κόσμο του Publishing μέσα από τις «σελίδες» της Le Monde, ενός τίτλου που ιδρύθηκε το 1944 και έχει καθιερωθεί εδώ και δεκαετίες ως ένα από τα πλέον αξιόπιστα και έγκυρα ειδησεογραφικά brands.

Ο Potocki θα αναφερθεί εκτενώς στην επέκταση της εφημερίδας στα ψηφιακά Μέσα και πώς συμβάλλει αυτή στην περαιτέρω ανάπτυξη της Le Monde. Μεταξύ άλλων, θα αξιολογήσει το πόσο αποτελεσματική αποδεικνύεται η online πολιτική χρέωσης του περιεχομένου που εφαρμόζουν, θα μιλήσει για την επένδυση της Le Monde στο online video και θα εστιάσει στις καινοτόμες δράσεις του ομίλου στα κινητά τηλέφωνα.

Μαζί του στην σκηνή του Publishing Conference ’12 θα βρεθούν διακεκριμένα στελέχη από καταξιωμένους διεθνείς εκδοτικούς οργανισμούς, όπως οι Corriere della Sera, El Pais, Sanoma Media, UK Association of Online Publishers, Agora και Innovation Media Consulting Group. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο www.publishingconference.gr.