Παρουσιάζοντας το «Μηχανοστάσιο Του Μέλλοντος»
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσία της Κωτσόβολος στη φετινή έκθεση Xenia στο Metropolitan Expo κατά τη διάρκεια της οποίας η Business Ομάδα της εταιρείας παρουσίασε το «Μηχανοστάσιο Του Μέλλοντος».

Το project αυτό παρουσιάστηκε για 1η φορά στη HORECA 2018 με το «Δωμάτιο του Μέλλοντος», παρουσιάζοντας υπηρεσίες και λύσεις για τις ξενοδοχειακές μονάδες. Εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και αυτοματισμούς που δεν συναντώνται στα κλασικά δωμάτια, προσφέρει στον επισκέπτη τον απόλυτο έλεγχο του δωματίου του, δίνοντάς του τη δυνατότητα να «ελέγχει» το περιβάλλον του και να δημιουργεί το κατάλληλο για εκείνον.

Στη φετινή έκθεση Xenia 2018, η ξενάγηση επικεντρώθηκε σε έναν ακόμη χώρο των ξενοδοχείων, αυτή του μηχανοστασίου και σύμφωνα με τη Business Ομάδα της εταιρείας το «Μηχανοστάσιο του Μέλλοντος» δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του κάθε ξενοδοχείου να ρυθμίζει τις λειτουργίες των δωματίων, χωρίς να κρίνεται απαραίτητη η παρουσία του στον χώρο. Επιπλέον, είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς εξασφαλίζει τη μείωση των εκπομπών CO2.