Η Κωτσόβολος στέκεται δίπλα στο καταναλωτικό κοινό, παρέχοντάς του όλη τη «σοφία» της ενεργειακής εξοικονόμησης μέσα από τον άνθρωπο που θα γίνει ο καλύτερος σύμβουλος όλων τον φετινό χειμώνα, τον ΕξοικονοΜάκη.

Ο Μάκης Παπασημακόπουλος, a.k.a Εξοικονομάκης, είναι η αυθεντία που έχει την απάντηση σε κάθε ερώτηση που σχετίζεται με τη θέρμανση και την εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι ο «άνθρωπος – κλειδί» που θα μοιραστεί μαζί με το κοινό χρήσιμες συμβουλές, έξυπνα tips, τεχνολογίες και συμφέρουσες προσφορές.

Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τον «ΕξοικονοΜάκη» στην ειδικά σχεδιασμένη σελίδα «ΟΝ στην εξοικονόμηση», μέσω της οποίας η Κωτσόβολος συγκεντρώνει λύσεις, tips, τεχνολογίες και πληροφορίες για τις κατηγορίες «Κλιματισμός», «Αφύγρανση», «Θερμαντικά» όπου αναλύονται με τη βοήθεια του ΕξοικονοΜάκη οι αντίστοιχες προϊοντικές κατηγορίες και τα χαρακτηριστικά τους.

Παράλληλα, παρέχει smart home λύσεις για την εξοικονόμηση, ενώ προτείνει τα κρατικά προγράμματα μέσω των οποίων ο καταναλωτής θα επωφεληθεί στις νέες αγορές του και έχουν σαν γνώμονα την εξοικονόμηση. Το πρώτο video έχει ήδη ανέβει στο YouTube, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα.