Η Κωτσόβολος συνδράμει τους πληγέντες στη Θεσσαλία, ώστε να καλύψει τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες τους. Από την πρώτη στιγμή, η εταιρεία βρέθηκε στο πλευρό των πληγέντων Δήμων και μέχρι στιγμής έχει παραδώσει περίπου 100.000 εμφιαλωμένες συσκευασίες νερού, ενώ έχει διαθέσει φορτηγά του στόλου της για να πραγματοποιηθούν διανομές ειδών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες Δήμους.

Στην προσπάθεια αυτήν της εταιρείας, σημαντική ήταν και η συμβολή των ανθρώπων της, οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς στην «πρώτη γραμμή», βοηθώντας τους τοπικούς φορείς στις διανομές των ειδών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία και οι εργαζόμενοί της βρίσκονται σε φάση που συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης και σχολικά για να αποσταλούν με φορτηγά της εταιρείας την επόμενη εβδομάδα, ενώ σύντομα αναμένεται και η παράδοση φορτίου με είδη καθαρισμού στον Δήμο Λάρισας, κατόπιν επικοινωνίας της εταιρείας με τους τοπικούς φορείς. Η εταιρεία παρακολουθεί τις εξελίξεις στις πληγείσες περιοχές και θα προσαρμόσει τις δράσεις της, σύμφωνα με τις ανάγκες που προκύπτουν.