Η Kleemann, ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ανελκυστήρων στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά, γιόρτασε τα 40 χρόνια λειτουργίας της. Περισσότεροι από 250 προσκεκλημένοι-πελάτες της Kleemann από την Ελλάδα και το εξωτερικό και στελέχη της κυβέρνησης έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κιλκίς.

Κατά την εκδήλωση, οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στους χώρους παραγωγής και επισκέφθηκαν το ανακαινισμένο showroom, όπου παρουσιάστηκε η νέα σειρά θαλάμων και το νέο Digital Innovation Spot για την προβολή των ψηφιακών εργαλείων και λύσεων IoT της Kleemann. Επιπλέον, μέσω εικονικής πραγματικότητας, οι επισκέπτες περιηγήθηκαν στις παραγωγικές εγκαταστάσεις του ομίλου Kleemann στη Σερβία και την Κίνα.

Εορταστικές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Kleemann αναμένονται να πραγματοποιηθούν στην κλαδική έκθεση Interlift στο Augsburg της Γερμανίας, στις 17-20 Οκτωβρίου και στην Global Elevator Exhibition (GEE) του Μιλάνου, στις 15-17 Νοεμβρίου.