Σε ΠΦΣ και ΟΣΦΕ. Η Karabinis Medical προέβη σε δωρεά 100.000 προστατευτικών μασκών προσώπου προς τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΠΦΣ) και την Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας (ΟΣΦΕ). Οι μάσκες θα διατεθούν ώστε να καλυφθούν άμεσες ανάγκες ατομικής προστασίας του ανθρώπινου δυναμικού των Συνεταιρισμών – Μελών του ΟΣΦΕ που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την […]

Σε ΠΦΣ και ΟΣΦΕ.

Η Karabinis Medical προέβη σε δωρεά 100.000 προστατευτικών μασκών προσώπου προς τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΠΦΣ) και την Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας (ΟΣΦΕ).

Οι μάσκες θα διατεθούν ώστε να καλυφθούν άμεσες ανάγκες ατομικής προστασίας του ανθρώπινου δυναμικού των Συνεταιρισμών – Μελών του ΟΣΦΕ που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την εξυπηρέτηση των αναγκών του ελληνικού φαρμακείου, όπως και γιατρών και νοσηλευτών που έρχονται σε άμεση επαφή με ασθενείς με Covid-19, καθώς το ΔΣ του ΠΦΣ αποφάσισε να τις δωρίσει με τη σειρά του σε δημόσιο νοσοκομείο.

Η Karabinis Medical, μέσα από το πρόγραμμα «Σύμμαχος Ζωής», υποστηρίζει ενεργά τους επαγγελματίες υγείας και τους τελευταίους 2 μήνες έχει πραγματοποιήσει σειρά από δωρεές για την ανακούφιση και προστασία τόσο συλλόγων και ιδρυμάτων της χώρας, όσο και ανθρώπων που βρίσκονται σε ιδιαίτερη ανάγκη.