Η ελληνική gametech εταιρεία Kaizen Gaming, με παρουσία σε 14 αγορές, βρίσκεται και επίσημα στη φετινή λίστα των «Best Workplaces in Europe 2023», ανάμεσα σε εταιρείες από 21 ευρωπαϊκές χώρες.

Μια αναγνώριση που έρχεται από τον διεθνή οργανισμό Great Place to Work και ακολουθεί την πρόσφατη αναγνώριση της εταιρείας ως ένα από τα Best Workplaces στην Ελλάδα και την Πορτογαλία, και την πιστοποίησή της ως Great Place to Work σε Ρουμανία, Βουλγαρία και Τσεχία.

Η Στέλλα Βουλγαράκη, Chief People Officer της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «Η ανάδειξη της Kaizen Gaming ως ένα από τα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα στην Ευρώπη, επιβεβαιώνει τις προτεραιότητες που έχει θέσει η εταιρεία για την ανάπτυξη και την στρατηγική της.

Για όλους εμάς, όμως, η επιβεβαίωση της επιτυχίας της εταιρείας έρχεται από τους ίδιους τους ανθρώπους μας, που αναγνωρίζουν πως βρίσκονται σε ένα περιβάλλον εργασίας που κυριαρχεί η διαφάνεια, η εμπιστοσύνη, το πάθος για εργασία και οι ξεκάθαροι στόχοι για την πορεία, όχι μόνο της εταιρείας, αλλά και την προσωπική ανέλιξη καθενός και καθεμιάς από τους 2.200 εργαζομένους μας».