Από την 1η Ιουνίου, ο Άρης Δημαράκης, Chief Operating Officer (COO) της Kaizen Gaming, αναλαμβάνει παράλληλα και τον ρόλο του Deputy CEO, ενώ ο Χρήστος Τζαλαβράς αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Product Officer.

Ο Άρης Δημαράκης αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της Kaizen Gaming. Ξεκίνησε στην εταιρεία από τη θέση του Chief Technology Officer, στην οποία παρέμεινε μέχρι και το 2021, όταν ανέλαβε καθήκοντα COO, ρόλο που διατηρεί μέχρι και σήμερα. Στο παρελθόν, έχει διατελέσει επικεφαλής τεχνολογίας σε εταιρείες tech και Mέσων Eνημέρωσης, μεταξύ άλλων.

Ως COO, ο Α. Δημαράκης επιβλέπει τις δραστηριότητες της Kaizen Gaming σε Ευρώπη, Νότια και Βόρεια Αμερική και Αφρική. Έχοντας πλέον και τον ρόλο του Deputy CEO, επεκτείνει περαιτέρω το εύρος των αρμοδιοτήτων του, με έμφαση την επιχειρησιακή ανάπτυξη της εταιρείας και υποστηρίζοντας την υλοποίηση των στρατηγικών στόχων της.

Επίσης, ο Χρήστος Τζαλαβράς αποτελεί στέλεχος της Kaizen Gaming από το 2012. Μέχρι σήμερα, κατέχει τη θέση του Senior Director of Sports της Kaizen Gaming, ενώ στην πολυετή του παρουσία στην εταιρεία έχει αναλάβει ηγετικές θέσεις στα τμήματα marketing, customer experience και customer relationship, καθώς και στο εμπορικό τμήμα μεταξύ άλλων. Στον νέο του ρόλο ως Chief Product Officer, ο Χ. Τζαλαβράς θα ηγείται των προσπαθειών για την ανάπτυξη των προϊόντων της εταιρείας, με έμφαση στην καινοτομία και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών της.