Εγκαινιάζοντας δύο νέα καταστήματα
Η Jysk επιταχύνει την ανάπτυξή της στο πλαίσιο του πενταετούς πλάνου που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων στην Ελλάδα και εγκαινιάζει δύο νέα καταστήματα.

Την Πέμπτη 4 Μαΐου θα κάνει εγκαίνια το κατάστημα στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης και την Πέμπτη 18 Μαΐου θα ανοίξει το κατάστημα στην Πάτρα. Η Jysk είναι μια πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη σπιτιού. Σήμερα στην Ελλάδα διαθέτει επτά καταστήματα, ενώ θα φτάσει τα εννιά με τα 2 νέα. Το άνοιγμα 4 νέων καταστημάτων σε 4 πόλεις μέσα σε 50 ημέρες δείχνει την απόφαση της δανέζικης πολυεθνικής αλυσίδας να υλοποιήσει το πενταετές πλάνο της.

Ο Country Manager JYSK Ελλάδας και Ουγγαρίας, Sandor Szimeiszter, εξηγεί: «Η διοίκηση της εταιρείας είναι πολύ ικανοποιημένη με την απόδοση της ελληνικής θυγατρικής μας που αναπτύσσεται σύμφωνα με το πλάνο. Τον Μάιο ολοκληρώνουμε τα εγκαίνια τεσσάρων καταστημάτων μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες, ενώ ακόμα τέσσερα καταστήματα είναι προγραμματισμένα για να ανοίξουν μέχρι τα τέλη Αυγούστου και ακόμα περισσότερα είναι στον σχεδιασμό έως το τέλος του 2017».