Την Πέμπτη, 29 Ιουλίου, ανοίγει το νέο κατάστημα Jysk στο River West Open, καθώς το πλάνο επέκτασης της δανέζικης αλυσίδας, που πλέον φτάνει τα 45 καταστήματα στην Ελλάδα, μπαίνει σε νέα τροχιά. Ο Sandor Szimeiszter, Country Manager Jysk Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας, αναφέρει: «Η επέκταση του River West ήταν για εμάς μια πολύ καλή ευκαιρία και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το νέο μας κατάστημα, το τεσσαρακοστό πέμπτο στην Ελλάδα, θα στεγαστεί εκεί.

Πάντα αναζητούμε σημεία στα οποία υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα και καλή πρόσβαση και το River West Open σίγουρα έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, καθώς πέρα από τους κατοίκους του Αιγάλεω και των γύρω περιοχών αποτελεί προορισμό και για κατοίκους άλλων περιοχών της Αθήνας. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε εντατικά για την προετοιμασία και άλλων νέων καταστημάτων τόσο στην Αθήνα, όσο και στην επαρχία.

Ταυτόχρονα, σύντομα θα ξεκινήσει και ένα πλάνο ανακαινίσεων καταστημάτων που έχουν ήδη αρκετά χρόνια λειτουργίας με βάση το νέο concept που εφαρμόζεται ήδη στα νέα μας καταστήματα και προσφέρει μια ακόμα καλύτερη αγοραστική εμπειρία».