Τη θέση ανέλαβε ο Pat Smallcombe
Η Johnson & Johnson Consumer ανέθεσε στον Pat Smallcombe τη θέση του Προέδρου του ομίλου εταιρειών, για την Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική (EMEA), με έναρξη ισχύος από την 1η Ιανουαρίου 2019.

Ο Pat Smallcombe θα έχει τη γενική ηγετική θέση για τις επιχειρήσεις καταναλωτικών προϊόντων της EMEA, καθοδηγώντας την ανάπτυξη και αυξάνοντας το μερίδιο αγοράς για προϊόντα, όπως το Johnson’s Baby, το Le Petit Marseillais, το Neutrogena και το Listerine. Πρόσφατα υπηρέτησε ως Πρόεδρος για την One J&J Νοτιοανατολικής Ασίας (SEA), όπου ήταν υπεύθυνος για το συνολικό αποτύπωμα της Johnson & Johnson στην SEA, καλύπτοντας τη Janssen και τις επιχειρήσεις ιατροτεχνολογικών και καταναλωτικών προϊόντων.

Ο Jorge Mesquita, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Παγκόσμιος Πρόεδρος για τον καταναλωτικό τομέα, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή του Pat στην ΕΜΕΑ. Η φήμη του στην εταιρεία και στη βιομηχανία είναι απαράμιλλη και η εμπειρία του και η αφοσίωσή του στην καλλιέργεια ταλέντων και στη δημιουργία ομάδων υψηλών επιδόσεων παρέχουν μια σταθερή βάση για την ανάπτυξη του συνόλου της περιοχής».