Σε συνέντευξη Τύπου στο K8 Point στην Αθήνα
Η ΗP πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου με στόχο την ανασκόπηση των προϊοντικών εξελίξεων της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων και των υπηρεσιών που αποτελούν τον βασικό άξονά της για το άμεσο μέλλον.

Όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από στελέχη της ομάδας της HP Hellas, αλλά και να συνομιλήσουν μαζί τους. Κεντρική ιδέα της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση επιλεγμένης σειράς νέων προϊόντων και υπηρεσιών της HP που περιλαμβάνουν εντυπωσιακό σχεδιασμό, δυναμική απόδοση και ευελιξία και προσφέρουν στους χρήστες την άνεση να δημιουργούν και να εργάζονται από όπου κι αν βρίσκονται με ασφάλεια.

Μία ιδιαίτερη παρουσίαση σχετικά με τις τελευταίες προσθήκες στο portfolio των PC και των Εκτυπωτών έγινε από τον Σπύρο Πετράτο, Managing Director της HP Hellas, και τον Χάρη Αμούργη, Commercial Sales Manager. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν από κοντά και τις VR δυνατότητες που προσφέρει στους καταναλωτές η Gaming σειρά και οι νέες επαγγελματικές συσκευές HP.