Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Interamerican, ως μέλος της πρωτοβουλίας «Just Go Zero», οργάνωσε, σε συνεργασία με την Polygreen και την υποστήριξη της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων, μια εκπαιδευτική εθελοντική δράση συμβολικού καθαρισμού στον λόφο Φιλοπάππου όπου συμμετείχαν εργαζόμενοι, συνεργάτες και φίλοι της εταιρείας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία, πέρα από τον καθαρισμό του, να εφαρμόσουν τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, ώστε τα συλλεχθέντα υλικά να αποκτήσουν δεύτερη ζωή, και να παρακολουθήσουν πολιτιστικό δρώμενο, με απαγγελία ποιημάτων.

Η δεύτερη δράση, σε συνεργασία με την ομάδα Beach Cleaning, αφορούσε στον καθαρισμό της παράκτιας και υποθαλάσσιας περιοχής στην παραλία του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. «Οι άνθρωποι της Interamerican, ως εργαζόμενοι σε μια ασφαλιστική εταιρεία, έχουν στο επιχειρηματικό DNA τους την έννοια της φροντίδας, της πρόληψης και της προστασίας», σημείωσε η Χρύσα Ελευθερίου, Sustainability and Stakeholders Relations Leader του ομίλου.