Στα φετινά Ermis Awards
Η Initiative Media ανακηρύχθηκε «Media Agency of the Year» στη φετινή διοργάνωση των Ermis Awards, αποσπώντας 1 Grand, 3 Χρυσά και 2 Αργυρά βραβεία.

Οι καμπάνιες για τις οποίες διακρίθηκε η Initiative είναι η «Release The Beast» για το Magic της Ελαΐς/Unilever, η «Refresh your Mood On The Road» για το Lipton Ice Tea και η «Break The Ice On Air» για το Cornetto. Η κατάκτηση των βραβείων αυτών από την Initiative, αλλά και η ανάδειξη της σε Media Agency of the Year, συμπίπτει με τον φετινό εορτασμό των 25 χρόνων της στην Ελλάδα.

Ο Μιχάλης Γκάλγκος, CEO της Initiative, ανέφερε: «Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο και ωραιότερο τρόπο εορτασμού της 25ετούς πορείας μας στην αγορά, από την ανάδειξη μας σε Media Agency of the Year. H διάκριση αυτή αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση της δυναμικής κουλτούρας και του ανήσυχου μας πνεύματος, αλλά και ισχυρή απόδειξη της συνεχούς επένδυσης στους ανθρώπους μας, οι οποίοι με τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση τους έφεραν στην εταιρεία μας αυτή τη διάκριση».