Η IMPERIAL BRANDS HELLAS, αποτελεί μέλος του oμίλου IMPERIAL BRANDS, μιας από τις κορυφαίες Πολυεθνικές Εταιρείες Καπνικών Προϊόντων με παρουσία σε 120 αγορές και 27.500 εργαζόμενους. Στην ελληνική αγορά η θυγατρική εταιρία κατέχει δεσπόζουσα θέση, χάρη στο πλούσιο χαρτοφυλάκιό της το οποίο περιλαμβάνει μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες καπνικών προϊόντων, όπως τα premium τσιγάρα Davidoff, τα διάσημα αξεσουάρ καπνιστού RIZLA και τον καπνό Στριφτών Τσιγάρων, Golden Virginia. Ταυτόχρονα αποτελεί τις δύο τελευταίες δεκαετίες το Διοικητικό Κέντρο του ομίλου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, υπεύθυνη για 12 χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Κόσοβο, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Κύπρος, Μάλτα).

Η εταιρία έχει εισέλθει τα τελευταία χρόνια δυναμικά στις κατηγορίες των Προϊόντων Νέας Γενιάς. Αρχικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο myblu το οποίο εδραίωσε σε μικρό χρονικό διάστημα ως τη No. 1 μάρκα στην κατηγορία του στην Ελλάδα.

Η επερχόμενη νέα Συσκευή Βlu 2.0, φέρει εξελιγμένη τεχνολογία κεραμικής κάψουλας για πιο απολαυστική γευστική εμπειρία, ενώ το ηλεκτρονικό τσιγάρο μίας χρήσης Βlu Βar έρχεται με μια γκάμα 6 πλούσιων γεύσεων.

Κατόπιν, με το επιτυχημένο λανσάρισμα των προϊόντων θερμαινόμενου καπνού Pulze και iD, τα οποία ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία τους στην ελληνική αγορά έχουν κατακτήσει σημαντικό Μερίδιο Αγοράς. Η εξέλιξη ήρθε γρήγορα καθώς ήδη από τον Ιανουάριο’23 κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά η συσκευή Pulze 2.0 η οποία χαρακτηρίζεται από σημαντικές αναβαθμίσεις.

Πρακτική όλα-σε-μία συσκευή, με μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης (5 λεπτά), χωρίς μέτρημα εισπνοών, ενώ με μία πλήρη φόρτιση προσφέρει περισσότερες από 25 συνεχόμενες χρήσεις. Διαθέτει σύστημα επιλογής έντασης γεύσης για πιο έντονη ή πιο ήπια γευστική εμπειρία, καθαρίζεται εύκολα και είναι ιδιαίτερα κομψή. Η Pulze 2.0 κυκλοφορεί σε 3 μοναδικά χρώματα, Rich Copper, Midnight Mocha και Deep Teal, ενώ χρησιμοποιείται με τις ράβδους θερμαινόμενου καπνού iD, από τους δημιουργούς των τσιγάρων Davidoff. Οι ράβδοι iD διατίθενται σε 9 μοναδικές γεύσεις, Καπνικές (Βronze, Blue, Copper, Amber, Yellow), Δροσιστικές (Ice, Polar) αλλά και Φρουτένιες (Watermelon, Berry).

O Νίκος Νικηφορίδης, Γενικός Διευθυντής Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας της Imperial Brands, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ευτυχείς από την ανταπόκριση των Ελλήνων Καταναλωτών στις επιλογές που προσφέρουμε, μέσα τόσο από προϊόντα θερμαινόμενου καπνού, όσο και ατμίσματος. Δέσμευσή μας να αναζητούμε πάντα κάτι καλύτερο, μέσα από τη συστηματική εξέλιξη των προϊοντικών μας επιλογών, χαράζοντας έτσι το δρόμο για ένα πιο υγιές μέλλον, υλοποιώντας το όραμά μας. Είναι η υπόσχεσή μας για το αύριο που αξίζει να είναι καλύτερο!”