Τις νέες της συσκευές θερμαινόμενου καπνού Pulze και τις ράβδους θερμαινόμενου καπνού iD κυκλοφορεί στην Ελλάδα η Imperial Tobacco, δημιουργός των τσιγάρων Davidoff. Πρόκειται για καπνικά προϊόντα νέας γενιάς, τα οποία, όπως επισημαίνει η ίδια η εταιρεία, αποτελούν προϊόν της έρευνας και ανάπτυξης της Imperial Tobacco, η οποία επένδυσε διεθνώς, για αυτόν τον σκοπό, περισσότερο από 1 δισ. ευρώ.

Οι συσκευές Pulze προσφέρουν 20 χρήσεις με 1 μόνο φόρτιση, ενώ δεν χρειάζονται χωριστή θήκη για να φορτίζονται (all-in-one). Διαθέτουν αυτόματη λειτουργία επέκτασης χρόνου χρήσης, καθώς και επιλογή έντασης της γεύσης iD μεταξύ 2 επιπέδων θέρμανσης.

Οι ράβδοι θερμαινόμενου καπνού iD έχουν λιγότερη μυρωδιά και διατίθενται στις εξής 4 νέες γεύσεις: Rich Bronze, Balanced Blue, Ice και Capsule Polar. «Είμαστε συνεπείς με τη δέσμευση μας να αναπτύσσουμε καινοτόμες και πρακτικές προτάσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες των καπνιστών που αναζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές για προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου.

Για το νέο σύστημα θερμαινόμενου καπνού Pulze και iD θα κάνουμε σημαντική επένδυση στη χώρα μας, για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και για την υποστήριξη της Μικρής Λιανικής μέσω ισχυρού προγράμματος πιστώσεων και κινήτρων σε χιλιάδες περίπτερα, ψιλικά και mini markets», σημείωσε ο Αλέξανδρος Καμάρας, Πρόεδρος της Imperial Tobacco ΝΑ Ευρώπης.