Το Blu της Imperial Brands Hellas εξελίσσεται και παρουσιάζει το νέο Βlu 2.0, μια εξελιγμένη συσκευή η οποία φέρει νέα τεχνολογία κεραμικής κάψουλας, εξασφαλίζοντας, όπως επισημαίνει η εταιρεία, ανώτερη εμπειρία απόλαυσης, ευκολία στη χρήση και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Η συσκευή χαρακτηρίζεται από premium σχεδιασμό, τόσο σε μαύρο χρώμα όσο και στο νέο χρώμα sky blue σε γαλάζια απόχρωση. Οι μαγνητικές κάψουλες Βlu 2.0 σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν στους ενήλικους ατμιστές, αδιάκοπη εμπειρία ατμίσματος.

Η νέα κεραμική τεχνολογία θέρμανσης τεχνολογίας Purlava, επιτρέπει την καλύτερη θέρμανση του υγρού, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη εμπειρία καθ’ όλη τη διάρκεια του ατμίσματος, ενώ η γκάμα των γεύσεων περιλαμβάνει πλέον 10 γεύσεις με υψηλή ένταση νικοτίνης 1.6%, μεσαία ένταση 0.8% ή και καθόλου νικοτίνη 0%.

Από τις αρχές Απριλίου, το Blu είναι διαθέσιμο και σε ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης, με το Blubar σε 11 γευστικές επιλογές. Χαρακτηριστικό της αναγνώρισης που έτυχε το νέο Blubar, είναι ότι σε 4 μόλις μήνες από την κυκλοφορία του, αναδείχθηκε Νο1 στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών και σε αυτήν την κατηγορία.