Το Σάββατο 7 Μαΐου και ώρες 13:00-15:00 μμ στο Café Θανόπουλος, η Βιομηχανία Ζυμαρικών Ήλιος θα παρουσιάσει προϊόντα Ήλιος χωρίς γλουτένη στην εκδήλωση «Ταξίδι γεύσεων χωρίς γλουτένη».

Ο εξειδικευμένος στη gluten-free κουζίνα chef, Νίκος Μάρας θα δημιουργήσει πιάτα, συνδυάζοντας τις γνώσεις και την εμπειρία του με προϊόντα χωρίς γλουτένη από τις εταιρείες Ήλιος, Agrino, Gea Bakery, Κοτόπουλα Αγγελάκης, Kyknos, Νήσος, Υφαντής, Χρυσά Αυγά.

Παράλληλα, η εκδήλωση θα υποστηριχθεί και επιστημονικά από τον κλινικό Διαιτολόγο και Βιολόγο Χάρη Δημοσθενόπουλο, ο οποίος θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικές με τη διατροφική ευεξία των πασχόντων με κοιλιοκάκη καθώς επίσης και για τον συνδυασμό κοιλιοκάκης και σακχαρώδους διαβήτη.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εδέσματα χωρίς γλουτένη. Ο Μάιος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για την κοιλιοκάκη.