Η βιομηχανία ζυμαρικών Ήλιος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών στις 25 Οκτωβρίου με δράσεις ενημέρωσης και διαγωνισμούς. Στο πλαίσιο των συνεργασιών της, συστήνει στα παιδιά τα Ζυμαρικά «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι», που μέσα από το οικογενειακό γεύμα «αφηγούνται» τη ιστορία του πρώτου υπερήρωα.

Παράλληλα, πραγματοποιεί δειγματοδιανομές των προϊόντων της «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι» και «Ζωάκια Ολικής», σε ηλεκτρονικά καταστήματα με τα οποία συνεργάζεται. Επιπλέον, η εταιρεία θα γιορτάσει την παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών και με προσφορές σε συνεργαζόμενα καταστήματα, αλλά και με 5 διαγωνισμούς στα social media και σε τηλεοπτικά κανάλια.

Συγκεκριμένα, στις σελίδες της executive chef Ντίνας Νικολάου, του Κids Cooking Club, του executive chef Κυριάκου Μελά, αλλά και εξειδικευμένων μέσων που εστιάζουν σε θέματα διατροφής, η Ήλιος πραγματοποιήσει διαγωνισμούς με δώρα τα προϊόντα της. Τέλος, θα έχει παρουσία σε τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής μέσα από τις συνταγές chefs, προσφέροντας και από αυτό το Μέσο δώρα για το κοινό.