Για τη διάθεση και διανομή φωτογραφιών σε Ελλάδα και Κύπρο

Η Ideal Image προχώρησε σε συνεργασία με το Reuters, με αντικείμενο τη διάθεση και διανομή φωτογραφιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η Νατάσα Παναγιωτοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ideal Image, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Reuters θα συνεργάζεται με την Ideal Image. Οι πελάτες μας στην Ελλάδα και στην Κύπρο μπορούν τώρα να έχουν πρόσβαση στις βραβευμένες φωτογραφίες Reuters Pictures – μέσω της σελίδας http://pictures.reuters.com που περιλαμβάνει εξαιρετικό ειδησεογραφικό υλικό, από τον χώρο της πολιτικής, του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας.

Σήμερα, που οι ρυθμοί της ζωής μας είναι τόσο γρήγοροι, το Reuters είναι εδώ για να καλύψει την ανάγκη για επίκαιρες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, καθημερινά, τη στιγμή ακριβώς που τα γεγονότα συμβαίνουν». Η Pauliina Hepola, Global Head of Channel and Inside Sales, Reuters News Agency, δήλωσε: «Ανυπομονούμε να δουλέψουμε με την Ideal Image και μέσω αυτής της συνεργασίας να επεκτείνουμε ακόμα περισσότερο τo εύρος των πελατών μας παγκοσμίως».