Για 7η συνεχή χρονιά, η ICAP διοργανώνει την επιχειρηματική εσπερίδα «High Heels on High Hills» υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, στο NJV Athens Plaza σε παρουσίαση και συντονισμό από τη δημοσιογράφο Κατερίνα Λάσπα. Το «παρών» θα δώσουν εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού χώρου. H φετινή ατζέντα θα πραγματευτεί την αξία της γυναικείας ηγεσίας, μέσα από ομιλίες και συζητήσεις για τις Βέλτιστες Πρακτικές Εταιρικών Πολιτικών για το Γυναικείο Κεφάλαιο.

H Κατερίνα Δράκου, Senior Manager, Accenture Greece θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της έρευνας «Equality = Innovation», ενώ οι παρευρισκόμενοι θα παρακολουθήσουν την παρουσίαση επαγγελματικής εκπαίδευσης «Presentation Skills» από τον Κωνσταντίνο Μπαστάνη, Senior Μanager & Lead Trainer της ICAP και Huthwaite International. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν δώρα από τη σειρά καλλυντικών MAC και την επιχειρηματική Έκδοση «Leading Women in Business» 2019. Η βραδιά ολοκληρώνεται με Νetworking Cocktail, στo Explorer’s Bar του ξενοδοχείου.