Με γνώμονα τη διευκόλυνση των καταναλωτών, η Huawei ανοίγει ένα νέο κανάλι εξυπηρέτησης πελατών, διαθέτοντας επιλεγμένα προϊόντα της στην αλυσίδα καταστημάτων και ηλεκτρονική πλατφόρμα ekiosky’s.

Παράλληλα, διευρύνει την υπηρεσία Door to Door και την εγγύηση των προϊόντων της.

Με γνώμονα τη διευκόλυνση των καταναλωτών, η Huawei ανοίγει ένα νέο κανάλι εξυπηρέτησης πελατών, διαθέτοντας επιλεγμένα προϊόντα της στην αλυσίδα καταστημάτων και ηλεκτρονική πλατφόρμα ekiosky’s. Από 21 Απριλίου, οι καταναλωτές μπορούν να τα αναζητήσουν τόσο στα καταστήματα λιανικής Kiosky’s Convenience Stores όσο και στο online store ekioskys.gr με ασφάλεια και άμεση παράδοση από 20 έως 60 λεπτά.

Έχοντας επίγνωση των νέων αγοραστικών τάσεων της εποχής που οδηγούν ολοένα και περισσότερους πολίτες σε λύσεις 24ωρου delivery, η Huawei προχωρά στη νέα αυτή συνεργασία, εξασφαλίζοντας άμεσες παραγγελίες και παραδόσεις επιλεγμένων προϊόντων της, επτά ημέρες την εβδομάδα, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Παράλληλα, η Huawei ενισχύει τις υπηρεσίες των πελατών της και συγκεκριμένα την υπηρεσία Door to Door για την έγκαιρη, ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα των συσκευών μέσω courier. Η υπηρεσία αυτή, η οποία ήταν διαθέσιμη για την πλειονότητα των συσκευών Huawei, αναβαθμίζεται και γίνεται διαθέσιμη για όλες τις συσκευές της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, δωρεάν. Παράλληλα, η εγγύηση όλων των προϊόντων Huawei επεκτείνεται μέχρι τα μέσα Ιουνίου.