Την επίσημη πλατφόρμα εφαρμογών της.

Τη στρατηγική και το όραμά της για έναν κόσμο εξυπηρετούμενο από το οικοσύστημα συσκευών και εφαρμογών της Huawei, ανακοίνωσε σε virtual εκδήλωση τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου η Huawei, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τα σχέδια της εταιρείας για το Huawei AppGallery, την επίσημη πλατφόρμα εφαρμογών της, η οποία πλέον αποτελεί το τρίτο μεγαλύτερο app store παγκοσμίως.

Στην ίδια εκδήλωση, ο CEO της εταιρείας Richard Yu παρουσίασε επίσης μια σειρά νέων προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, μεταξύ των οποίων και το αναδιπλούμενο smartphone Mate Xs, καθώς και το νέο τάμπλετ MatePad Pro. «Xτίζουμε το Huawei AppGallery για να προσφέρουμε την πρώτη πραγματική εναλλακτική λύση που έχει παρουσιαστεί τα τελευταία δέκα χρόνια. Μια ανοιχτή πύλη για πρόσβαση στον κόσμο των εφαρμογών και των υπηρεσιών που προσφέρει ελευθερία, επιλογή και ευελιξία», είναι το μήνυμα της Huawei προς τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Το Huawei AppGallery είναι ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Η Huawei συνεχίζει να επενδύει στο οικοσύστημα αυτό, στο όραμά της να αναπτύξει μία ανοιχτή πλατφόρμα, ευέλικτη, ασφαλή και πλήρη επιλογών.