H HP Hellas διοργάνωσε το ετήσιο συνέδριο συνεργατών της, HP Channel Partner Event, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 200 συνεργάτες από την Ελλάδα και την Κύπρο, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Με αφορμή την εκδήλωση, η HP γιόρτασε και τη συμπλήρωση 80 χρόνων από την ίδρυσή της. Συνεργάτες της HP, αλλά και στελέχη της εταιρείας παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και μίλησαν για την πορεία της εταιρείας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Ο Νίκος Χρηστάκης, Managing Director, και ο Χάρης Αμούργης Commercial Sales Lead της HP Hellas, παρουσίασαν τις προτεραιότητες της εταιρείας για τη νέα χρονιά, δίνοντας έμφαση σε τομείς όπως η ασφάλεια, το gaming, το MPS κ.ά.

Ενδεικτικά, στόχος της HP στον τομέα της ασφάλειας είναι η προώθηση των λύσεων που προσφέρει η εταιρεία, έμφαση δίνεται στον τομέα των gaming χρηστών ο οποίος καταγράφει ποσοστά ρεκόρ, ενώ σημαντικός τομέας στον οποίο επενδύει η HP είναι και η τεχνολογία του 3D Printing. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η HP βράβευσε τους συνεργάτες της τιμώντας τους για την προσφορά τους το έτος 2018.