Η Kelli Parsons ανέλαβε νέα Global CEO της Hill & Knowlton, η οποία θα λειτουργεί ως own brand μετά τη συγχώνευση με την BCW για τη δημιουργία του νέου entity ονόματι Burson, από την 1η Ιουλίου.

H Parsons, η οποία προς το παρόν διατελεί Global Chair of Corporate Affairs and Advisory της H&K θα διαδεχθεί την AnnaMaria DeSalva, η οποία ηγήθηκε της Hill & Knowlton ως Global Chairman και CEO από τον Ιούνιο του 2019 και θα αναλάβει Global Chairman της Burson όταν ολοκληρωθεί η συγχώνευση.

Ο Global CEO της BCW (και μελλοντικός Global CEO της Burson) Corey duBrowa, ανέφερε: «Η Hill & Knowlton φέρνει εξαιρετικά συμπληρωματική τεχνογνωσία και brand equity στη ναυαρχίδα Burson και θα αποτελέσει μια ισχυρή προσφορά μαζί με τις Axicom, Buchanan Communications και GCI Health στην ομάδα των brands μας, τα οποία μαζί προσφέρουν στους πελάτες τους τεχνογνωσία παγκόσμιας κλάσης σε κάθε παγκόσμια βιομηχανία και τομέα. Οι ειδικοί στρατηγικοί σύμβουλοι της H&K δημιουργούν σημαντική αξία για τους πελάτες και προσβλέπω στη συνεχιζόμενη επιτυχία της υπό την ηγεσία της Kelli».

(Πηγή: Provokemedia.com)