Η Henkel Hellas ανέθεσε στην Karolina Markiewicz-Kuskowska τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της Henkel Consumer Brands, της νεοσύστατης δομής που συγχωνεύει τις επιχειρηματικές μονάδες Laundry & Home Care και Beauty Care.

Η Markiewicz-Kuskowska διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο marketing, το trade marketing και τις πωλήσεις για εταιρείες καταναλωτικών αγαθών. Εντάχθηκε στη Henkel το 2013, καλύπτοντας ρόλους αυξανόμενης ευθύνης, καθώς και διεθνείς αναθέσεις. Το 2019 έγινε Γενική Διευθύντρια της Henkel Beauty Care στην Τσεχία και τη Σλοβακία και πλέον, αναλαμβάνει επικεφαλής της Henkel Consumer Brands στην Ελλάδα.

Η Markiewicz-Kuskowska πλαισιώνεται από μια έμπειρη ομάδα σε Ελλάδα και Κύπρο, η οποία απαρτίζεται από τη Στρατηγούλα Βαμβαλή, Head of Marketing & Trade Marketing, τον Πρίαμο Ρούφο, Head of Commercial Exellence, τον Βασίλη Αναστασόπουλο, Head of Sales και τη Μαρία Βαγιανοπούλου, Head of Sales Controlling. Η Δανάη Βασιλάκη διατηρεί τον ρόλο της ως Head of Supply Chain και ο Στράτος Βοστάνης συνεχίζει να είναι υπεύθυνος Business Controlling.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που εγκαινιάζω την Henkel Consumer Brands στην Ελλάδα και Κύπρο. Συγκεντρώνοντας το χαρτοφυλάκιό μας με τα Απορρυπαντικά & Προϊόντα Οικιακής Φροντίδας και τα Προϊόντα Ομορφιάς κάτω από μια ομπρέλα, θα εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας ως μία ομάδα σε όλα τα touchpoints», δήλωσε η Karolina Markiewicz-Kuskowska.