Η Hellas Direct συντονίζεται με το σύνθημα #Menoumespiti και λανσάρει μία αποκλειστική προσφορά για να βοηθήσει τους οδηγούς να αντιμετωπίσουν τις νέες συνθήκες απαγόρευσης κυκλοφορίας, με 1 μήνα δώρο στην ασφάλεια αυτοκινήτου όλων των οδηγών.

Στο πλευρό των οδηγών, εν μέσω Covid-19.

Η Hellas Direct συντονίζεται με το σύνθημα #Menoumespiti και λανσάρει μία αποκλειστική προσφορά για να βοηθήσει τους οδηγούς να αντιμετωπίσουν τις νέες συνθήκες απαγόρευσης κυκλοφορίας, με 1 μήνα δώρο στην ασφάλεια αυτοκινήτου όλων των οδηγών. Μέσα από αυτήν την ενέργεια, η ομάδα της Hellas Direct θέλει να υποστηρίξει τον Έλληνα καταναλωτή στην προσπάθειά του να προσαρμοστεί στα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους οδηγούς, από τις 27 Μαρτίου μέχρι και τις 24 Απριλίου, online όπως πάντα. Παράλληλα, σε ενέργεια που θα ανακοινωθεί σύντομα, η εταιρεία αναλαμβάνει να υποστηρίξει τους «ήρωες» των ημερών– γιατρούς, νοσηλευτές, εργαζόμενους σε φαρμακεία, σουπερμάρκετ και στον τομέα της καθαριότητας – παρέχοντάς τους δωρεάν Οδική Βοήθεια για 1 μήνα. «Για εμάς ήταν αυτονόητο ότι θα κάναμε κάποια ενέργεια ώστε να βοηθήσουμε τον Έλληνα οδηγό αυτήν την περίοδο. Κάνουμε το καθήκον μας ως ασφαλιστική ώστε να συμβάλλουμε στην ασφάλεια και την προστασία όλων μας», δήλωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής και συνιδρυτής της Hellas Direct, Αλέξης Πανταζής.