Η Hearts & Science, το νεότερο δίκτυο Media Marketing της Omnicom, έρχεται στην Ελλάδα από την BGM OMD. Όπως υποδηλώνει το όνομά της, η Hearts & Science συνδυάζει το συναίσθημα με την επιστήμη, επαναπροσδιορίζοντας τα Media, με στόχο τη δημιουργία συναισθηματικής σύνδεσης με τα brands, σε μεγάλη κλίμακα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BGM ΟΜD, Στέλιος Σπυρίδης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στον όμιλό μας στην Ελλάδα τη Hearts & Science. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά που η Omnicom αναγνωρίζει την αναλυτική σκέψη και τη βαθιά μας τεχνογνωσία και μας εμπιστεύεται τη Hearts & Science.

H Hearts & Science είναι ό,τι πιο σύγχρονο στον χώρο του media marketing. Έρχεται σαν “Agent of Change” και επενδύει στο μέλλον των Media με τεχνογνωσία σχεδιασμένη να αξιοποιεί τη συναισθηματική σχέση των καταναλωτών με τα brands, σε μια εποχή τεκτονικών αλλαγών, στο συνεχώς διογκούμενο και μεταλλασσόμενο οικοσύστημα των Media. Στο επόμενο διάστημα θα έχουμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να μοιραστούμε και να συζητήσουμε με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας».