Σχεδίασε σειρά διαδραστικών εφαρμογών και δράσεων για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του μουσείου
Η Headline σε συνεργασία με το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ομίλου ΟΤΕ, σχεδίασε μία σειρά διαδραστικών εφαρμογών και δράσεων με γρίφους και κρυμμένα μηνύματα για τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα του μουσείου.

Μέσα από την επαφή με πραγματικά εκθέματα του Μουσείου, τα παιδιά με tablets και VR μάσκες συμμετέχουν σε ένα μυστηριώδες παιχνίδι δράσης και διασκέδασης με στόχο να γνωρίσουν την εξέλιξη των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας. Οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν στον χρόνο μαθαίνοντας για την εξέλιξη της επικοινωνίας από την αρχαιότητα έως τις σύγχρονες δορυφορικές τηλεπικοινωνίες.

Μέσω Augmented & Virtual Reality περιεχομένου, εργαλείων αλλά και τεχνογνωσίας, η Headline συνέβαλλε στην υλοποίηση ενός απαιτητικού έργου, δημιουργώντας εμπειρίες τεχνολογίας για τους επισκέπτες του Μουσείου. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα με τα παιχνίδια μυστηρίου θα υλοποιηθούν στον χώρο του Μουσείου για πέντε Κυριακές από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάϊο, με αποκορύφωμα τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18, 19 και 20 Μαΐου 2019).