Η Havas ανέθεσε στην Katie Keith, πρώην επικεφαλής της Rattling Stick, έναν υβριδικό ρόλο, ο οποίος καλύπτει τόσο το δίκτυο παραγωγής της όσο και το creative agency Havas London. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει καθήκοντα Global Head of Content για τη Havas Studios και Head of Production για τη Havas London. Στη Havas Studios θα επιβλέπει το περιεχόμενο που δημιουργούν τα 12 integrated studios της εταιρείας σε όλον τον κόσμο.

Η Havas London της ανέθεσε την ενίσχυση της προσέγγισής της αναφορικά με την ποιότητα, τη δημιουργικότητα και την παραγωγή, σε συνεργασία με τη Havas Studios και άλλους συνεργάτες στον τομέα του production. Επίσης, θα είναι αρμόδια για την εύρεση ταλέντων στους τομείς αυτούς για αμφότερες τις εταιρείες. Στην 20ετή καριέρα της, συνεργάστηκε, μεταξύ άλλων, με τη Rattling Stick, με αρμοδιότητες company management and executive producing, και την JWT, νυν Wunderman Thompson.

«Αυτός ο ρόλος συνδυάζει όλα όσα με εμπνέουν: ποιοτική εργασία, δημιουργία, νέες καινοτόμες προσεγγίσεις παραγωγής, ανάπτυξη νέων ταλέντων και την ευκαιρία να εργάζομαι με νέους τρόπους», ανέφερε σχετικά η Keith.

(Πηγη: Campaign)