Η Wizard – Performance Based Advertising Agency, προχώρησε σε συμφωνία με την Gruppo Cucine, συνώνυμο της υψηλής ποιότητας στη δημιουργία μοντέρνας κουζίνας και αξιοπιστίας για χιλιάδες καταναλωτές.

Συγκεκριμένα η Wizard, θα προχωρήσει με την υλοποίηση content marketing και Search Engine Optimizationενεργειών, με στόχους την περαιτέρω ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του brand και την αύξηση των πωλήσεων, μέσω οργανικών επισκέψεων.

Οι ενέργειες αυτές βασίζονται σε data driven αποφάσεις που προκύπτουν, μέσω από την ανάλυση δεδομένων και της cutting edge τεχνογνωσίας της Wizard σε επίπεδο SEO, που οδήγησε στο να μονοπωλήσει την κατηγορία Best SeoCampaign το 2019, με Gold & Silver βραβεία στα Peak Performance Awards υπό την αιγίδα της Google!

Ο Αλέξανδρος Κοκόλης ιδρυτής και Managing Director της Wizard Performance Based Advertising Agency, δήλωσε:

Η αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας μας συνεχίστηκε και το 2020. Συγκεκριμένα το 2020 η ομάδα της εταιρείας αυξήθηκε κατά 40%, μετρώντας πλέον 12 άτομα, ενώ κατέγραψε σημαντική αύξηση της τάξης του 50% σε year onyear revenue.

Παράλληλα, υλοποίησε performance marketing,Lead generation και E-Commerce marketing ενέργειες για περισσότερους από 40 πελάτες, με στόχευση όλο τον κόσμο, ενώ κέρδισε 5 βραβεία στα Peak Performance Awards, υπό την αιγίδα της Google!

Ο σκοπός μας είναι να δίνουμε τη δυνατότητα στις μικρές & μεσαίες επιχειρήσεις (SMEs) να διαφημίζονται όπως και τα μεγάλα brands, συνδυάζοντας το branding με την αύξηση πωλήσεων

Μετά από πολλή δουλειά και έρευνα κατοχυρώσαμε μία μεθοδολογία  εργασίας, την Wizards ScaleUp! Η μοναδική αυτή μέθοδος χωρίζεται σε δύο φάσεις με επιμέρους βήματα. Το ScaleUp συνδυάζει τα οφέλη που αποκομίζει ένα Brand όταν συνεργάζεται με μία μεγάλη διαφημιστική εταιρεία, και με ένα digital marketing agency ταυτόχρονα, κάτω από ένα μόνο διαφημιστικό budget

Η ομάδα μας περιλαμβάνει Data Analyst, Brand Strategist, Performance Marketers, Social Media Managers και Creative Director. Όπως καταλαβαίνετε, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Μαζί με το κάθε πελάτη μας ξεκινάμε σαν partners και δουλεύουμε για τη βελτιστοποίηση του Business και του Brand.

Η ολιστική προσέγγιση με την μέθοδο ScaleUp,  γίνεται με δυναμική στόχευση και με προκαθορισμένα KPIs που αποσκοπούν στο Return on Investment. H μέτρηση αποτελεσματικότητας των ενεργειών μας γίνεται σε 2 άξονες, μέτρηση ανάπτυξης του Brand, αλλά ταυτόχρονα και μέτρηση  αύξησης των πωλήσεων, γιατί στη Wizard όχι μόνο δε φοβόμαστε να μιλήσουμε με αριθμούς στους πελάτες μας αλλά το επιδιώκουμε!