Η Groupama Ασφαλιστική, συνεχίζοντας τις δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας για τους εργαζόμενους της και όχι μόνο, διοργάνωσε τo -τελευταίο για φέτος- βιωματικό σεμινάριο οδικής ασφάλειας για το προσωπικό της, πάντοτε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να προσεγγίσουν το καίριο θέμα της οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς τόσο σε θεωρητικό επίπεδο, μέσα από εξειδικευμένες παρουσιάσεις, όσο και σε πρακτικό, μέσα από βιωματικές εμπειρίες οδικής προσομοίωσης που προσφέρει το Ινστιτούτο. Επιπλέον, λίγες ημέρες αργότερα, οι εργαζόμενοι της εταιρείας στήριξαν εθελοντικά τη δράση του Ι.Ο.ΑΣ. «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα», η οποία λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα σε δεκάδες χώρες.

Στην Ελλάδα, το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» διοργάνωσε την «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, με κεντρικό σύνθημα «Όλοι διασκεδάζουν. Ένας δεν πίνει… ο Οδηγός της Παρέας!». Στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού και κυρίως των νέων.